Job.fi  työpaikkaportaali

Job.fi on linkkiportaali kaikille työ- ja koulutuspaikkaa etsiville. Sivusto tarkoituksena on helpottaa työ- ja koulutuspaikan löytämistä. Täten se toimii portaalina kaikille työ- ja koulutuspaikkaa hakeville.

Sivustoille on pyritty kokoamaan kaikki internetistä löytyvät linkit ja tiedonlähteet työ- ja koulutuspaikoista. Näin voit löytää kätevästi yhdestä paikasta kaiken tarvitsemasi eksymättä laajaan internetin tietoviidakkoon.

Avatessasi linkkejä pysyt silti koko ajan samalla Job.fi pääsivuilla, jolloin siirtyminen linkkien välillä on helppoa ja nopeaa. Vasemmasta pystypalkista löydät linkit luokiteltuina erityyppisiin sivustoihin, joista löydät itseäsi kiinnostavat linkit. Yläpalkin vaakariviltä löydät palautelinkit.

Linkkikirjastoamme pyrimme kasvattamaan ja päivittämään aktiivisesti. Täten kaikenlainen palaute sivustoamme koskien olisi meille tärkeää: jos sinulla on kehuja, haukkuja tai parannusehdotuksia, lähetä ne meille yläreunan linkin avulla.

Toivommekin kaikille lukijoillemme onnea työ- tai koulutuspaikan etsinnässä ja että sivustoistamme olisi hyötyä lukijoilleen.

Linkki JobNet Oy sivuille

JobNet Oy
Postikatu 8 B
04400 JÄRVENPÄÄ
Finland
Puh. (09) 292 2107
Fax: (09) 292 2155